Metalskilte

Metalskilte i rustfritstål

Ophængspynt

Pynt til hjemmet med forskellige hunde- og hesteracer.

Grafisk Maleri

Flot grafisk maleri af dit dyr

Pynt til dit hjem

Pynt dit hjem med din ynglings hunde- eller hesterace. Alle vores pyntegenstande er udarbejdet med den største passion, for at ramme udtrykket og din race bedst muligt. Det betyder, at ingen af vores design er lavet i hastværk. Der er brugt timer på hver race, og alle vores racer er også godkendt af diverse opdrætter, for at sikre, at vi ikke rammer 50% rigtig, men 95% rigtig.

Vi tillader os også at prale lidt, da vi er super stolte af at designet er vores helt eget og dansk produceret. Da vi designer selv, kan vi ofte også trylle med dine ønsker – kort sagt: hold dig ikke tilbage, hvis du har noget helt specielt og unikt der skal udarbejdes. Tag kontakt til os.

Prøv også at tage et kig på vores…

Byg selv hundeboks

Potebox

Skilte

Julepynt

Vægure

Hundemærker

Hvad siger vores kunder også…

Zanzion har jeg været stor fan af lige fra starten. Altid venlig og hurtig service. Alle boxe er fyldt med lækre ting og holdbart legetøj. Har fået den fineste uro med marsvin. En speciel bestilling som hurtigt blev sat i værk. Skilt som blev brugt som gave incl en box. De var meget begejstret. Har fået en plakat også. Nok det eneste sted hvor der aldrig har været noget at klage over uanset hvad jeg har bestilt. Og fedt med ting både til hund og ejer.

Diana Vendelborg

Juleuroen har et skønt og fantastisk design med mange flotte detaljer. Med et navn på skaber disse uroer et godt minde både om tidligere og nuværende hunde. Egentlig er det juleuroer men hos os hænger de året rundt under et maleri vi har fået lavet af vores hunde. Vægophængt ur med schæfer har et enkelt og flot design som vil pryde enhver væg. Metalskilt med teksten “her vogter jeg” Er et super flot skilt som har en hvis klasse over sig med sin enkelthed.

Charlotte Lindegaard

Flot design, fine detaljer. Blev så glad for vinterudgaven, at jeg ikke var er øjeblik i tvivl om at jeg også skulle ha’ sommer udgaven.
Et smukt minde om hunde, der ikke længere er i blandt os ❤️

Charlotte Liebach

PÅ JAGT EFTER NOGET TIL BILEN ELLER TRAILEREN?

SE VORES STREAMERS

Fordi din bedste ven, fortjener det bedste

Potebox