Schæfer mærker

Rottweiler mærker

Labrador mærker

Tervueren mærker

Andre ?

Eget foto

Vi elsker at designe hundemærker

… Og er også klar til at designe dit ønske

Vi må erkende at der i dag findes mere end 400 hunderacer, og hver race har flere typer af udseende. Det er derfor vi kun fremviser “de mest solgte” hundemærker, men det betyder ikke at din race ikke er, eller kan laves.

Vi designer ofte nye racer, især efter kunde henvendelser, for vi synes enhver hundeejer burde have lov at fremvise sin race med stolthed – især på sin bil

Der er noget helt unikt i at fremvise sin race, og sin bedste ven. Vi tilbyder derfor ikke kun at lave “generelle” racer, men tilbyder også at lave et mærke med billedet af DIN HUND.

Alle vores mærker skal monteres udvendigt, som tåler sol og vask. Personlige billede hundemærker er yderligere med UV laminat, for at sikre at farven holder længe. Limen på folien har en holdbarhed på mindst 8 år.

Vi tilbyder to typer foliemærker til din bil:
Folie med din race i én farve (Vælg selv hvilken under hver produkt) og farvet folie hvor vi printer og skære dit billede ud. Uanset hvilken type du vælger, garanterer vi et stilfuldt og holdbart produkt, der vil holde i årevis.

Til vores farvet billedefolie bruger UV-laminering, for at sikre, at dine mærker forbliver levende og smukke, selv efter års udsættelse for solens stråler og regnens skyl.

Gør din bil til et kunstværk af kærlighed til din hund. Lad os skabe et unikt hundemærke, der fremhæver din races skønhed og karakter. Kontakt os i dag, og lad os bringe din races stolthed til live på vejen.

Mest populære hundemærker…

BESTIL DIT HUNDEMÆRKE HOS ZANZION

Fordi du fortjener at fremvise
din hund med stolthed.

Din race – vores passion.

Hos Zanzion, har vi specialiseret os i at designe unikke, sjove og flotte foliedekoration med forskellige hunderacer. Tilsæt lidt pynt på hverdagens daglige brugsgenstande (bil, trailer og postkasse), med din yndlings hunderace.

 • Mindst 8 års holdbarhed

 • Tåler bilvask

 • Påsættes udvendigt

 • Hurtig & sikker levering

  PÅ JAGT EFTER NOGET TIL HUNDEN?

  SE VORES HUNDEARTIKLER

  Fordi din bedste ven, fortjener det bedste

  Hundebokse