Kundekassen – Din personlige kasse

Kundekassen er et helt nyt koncept vi opfandt i slutningen af 2021, for at gøre det lettere og billigere for dig. En kundekasse hos Zanzion giver dig den enestående mulighed for at handle og samle tilbud sammen i løbet af en måned, og få sendt dine varer på én gang for kun én fragt pris. På den måde, har du også 1 måneds GRATIS kredit.

Kort fortalt: Kundekassen er en kasse med dit navn på, på vores reol, hvor du løbende kan fylde varer i. Det er GRATIS at have hos os.
Eneste krav vi har, er du sørger for at bruge din kasse og fylde lidt i hver måned. Systemet vil automatisk slette dig, hvis du ikke gør brug af den i 2-3 måneder.
D. 25 i hver måned, lukker vi kundekasserne og du modtager inden d. 28 en faktura med dine køb for hele perioden.
Fakturaen skal være betalt d. 1 i den nye måned, og vi afsender herefter dine varer til dig.

Du vil både kunne handle her på www.zanzion.dk eller I vores facebook gruppe: Potegruppen (gå til her)

Skriv dig op til en kundekasse

Vi skaber løbende plads, så ofte skal du ikke vente længe med at få en kundekasse hos os.
Når du skriver dig op, kontakter vi dig på mail så snart vi har en ledig plads.

  Når din mail er modtaget, vil vi vende tilbage til dig på e-mail når din kundekasse er oprettet.

  Kundekassen er et helt nyt koncept vi opfandt, for at gøre det lettere og billigere for hundeejeren. En kundekasse hos Zanzion giver dig den enestående mulighed for at handle og samle tilbud sammen i løbet af en måned, og få sendt dine varer på én gang for kun én fragt pris. Kundekassen er en kasse med dit navn på, på vores reol, hvor du løbende kan fylde varer i.

  Vi tilbyder endda, at du kan have din kundekasse stående hos os hele 2 måneder før afsendelse.

  Du har 1 måneds kredit.

  Du betaler kun fragt én gang pr. måned/afsendelse.

  Du kan gøre brug af daglige og ugelige tilbud.

  Der er flere måder at bestille på, og med vores 5+ stjernet service må du aldrig holde tilbage med at kontakte os på mail, messenger eller opkald. Vi skal nok være der for dig.

  • På facebook – både hovedsiden og i ”Zanzion – potegruppen”. Under opslag med tilbud, nyhed eller andet kan man blot skrive ”ja tak – antal (og evt. farve).” Så udfører vi resten for dig. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail, samt en mail når dine varer er ”klar/lagt i kundekassen”. Systemet sender automatisk en faktura når varerne er lagt i kundekassen. Denne skal du blot gemme som dit ”bevis”, som du kan bruge til at samligne med når du modtager den endelig månedelig faktura.

  Er du ikke allerede medlem af ”Zanzion – Potegruppen” på facebook, anbefaler vi selvfølgelig at du bliver medlem, da der nogen gange er specielle tilbud + forudbestillinger der inde.

  Når du handler ind på hjemmesiden, er det vigtig at du logger ind for at funktionerne til kundekassen virker. Når du er logget ind og har varer i kurven, vil du, i kurven, kunne se muligheden ”Lægges i kundekassen” under forsendelse, samt muligheden ”Faktura til kundekassen” under betaling.

  Der er ingen krav om at man har kredit hver måned, man er selvfølgelig velkommen til at betale sine varer med det samme, og kun betale fragten når varerne skal afsendes.’

  Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail, samt en mail når dine varer er ”klar/lagt i kundekassen”. Systemet sender automatisk en faktura når varerne er lagt i kundekasse – denne skal du blot gemme som dit ”bevis”, som du kan bruge til at samligne med når du modtager den endelig månedelig faktura.

  • Send os en messenger besked eller evt. mail – du må meget gerne vedhæfte billeder, så vi ved med sikkerhed hvilke varer det er du vil have. Når vi har set din mail eller messenger besked, så udfører vi resten for dig. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail, samt en mail når dine varer er ”klar/lagt i kundekassen”. Systemet sender automatisk en faktura når varerne er lagt i kundekassen. Denne skal du blot gemme som dit ”bevis”, som du kan bruge til at samligne med når du modtager den endelig månedelig faktura.

  Nej –  Systemet sender automatisk en faktura med i mailen, når varerne er lagt i kundekassen. Denne skal du blot gemme som dit ”bevis”, som du kan bruge til at samligne med når du modtager den endelig månedelig faktura.