Streamers til udendørs brug, primært med din ynglings hunderace

Belgisk hyrdehund / Tervueren

En bil behøver ikke ”bare” være en bil, uanset om det er en ny eller ældre model. Præcis ligesom postkassen, traileren, vinduer og døre til hjemmet ikke behøver være så standard klassisk. Det er faktisk er helt okay at fremvise (blære sig) med sin yndlings hunderace, og tilsætte lidt pynt på hverdagens daglige brugsgenstande.

Stiller du op i diverse konkurrencer eller udstillinger, så er det fedt at blive lagt mærke til. Hvorfor ikke allerede blive lagt mærke til når du køre afsted og ankommer? Det virker måske skørt, men dekoration af bilen og traileren i små og større grader giver mere opmærksomhed end man lige tror, både på vejen og på pladsen.

Hos Zanzion, har vi specialiseret os i at designe unikke, sjove og flotte foliedekoration med forskellige hunderacer. Indehaveren af Zanzion (Sascha Flade) har en stor passion for schæferhunde, derfor vil du opleve et enormt stort udvalg af schæferhunde streamers hos os, samtidig med vi udvikler nye racer og flere til de nuværende racer.

Da vi ikke masseproducere, har vi muligheden for at tilpasse streamers efter ønsket behov. Det kan f.eks. være navn nedenunder et af hovederne, et anderledes motiv eller en helt anden tekst. Vores motto er: Intet er umuligt. Så går du med et lille ønske eller en lille tanke, så tøv ikke med at kontakte os.

Mangler du lidt inspiration, og vil gerne se hvordan en streamers ser ud i virkeligheden? Tjek vores inspirations side ud, eller følg os på facebook hvor vi også opslår billeder som vi modtager fra vores kunder.

Vores folie til streamers er en fleksibel blank PVC-folie, med lang holdbarhed og modstandsdygtig overfor vind og vejr. Vi giver 8 års garanti på vores sorte og hvide folie. Folien er velegnet til alle udendørs opgaver, som på biler, trailer, vinduer, døre, facader og lignende blanke/glatte overflader.

Hvis du er på på udkig efter dekorationer med flere farver eller måske med din egen hund på, tilbyder vi også dette – tag et kig på stickers.

  • Mindst 8 års holdbarhed

  • Dansk designet og produceret

  • Fragt fra 38 kr.

  • Track & Trace og forsikring på alle pakker

  • Kvalitet- & leveringsgaranti