Vi forstår, at din hund er unik…

Hvor mange bokse skal din bedste ven forkæles med?

1 potebox

Prøv 1 potebox, for at se om det er noget for jer.

3 poteboxe

Få tilsendt en boks hver måned

6 poteboxe

Få tilsendt en boks hver måned

9 Poteboxe

+ 1 GRATIS

Modtag 1 boks hver måned

Fordi din bedste ven, fortjener det bedste…

Vi er ikke en dyreshop, som så mange andre. Vi har specialiseret os i, at lave skræddersyet overraskelse potebokse og snackbokse til din bedste ven. Når vi laver en boks, så lover vi også at du sparer mindst 30-40%* end hvis du købte tingene enkeltvis.

*Besparelsen gælder med henblik på vejledende priser, og ikke tilbudspriser.

Hvad siger vores kunder også…

Zanzion har jeg været stor fan af lige fra starten. Altid venlig og hurtig service. Alle boxe er fyldt med lækre ting og holdbart legetøj. Har fået den fineste uro med marsvin. En speciel bestilling som hurtigt blev sat i værk. Skilt som blev brugt som gave incl en box. De var meget begejstret. Har fået en plakat også. Nok det eneste sted hvor der aldrig har været noget at klage over uanset hvad jeg har bestilt. Og fedt med ting både til hund og ejer.

Diana Vendelborg

Juleuroen har et skønt og fantastisk design med mange flotte detaljer. Med et navn på skaber disse uroer et godt minde både om tidligere og nuværende hunde. Egentlig er det juleuroer men hos os hænger de året rundt under et maleri vi har fået lavet af vores hunde. Vægophængt ur med schæfer har et enkelt og flot design som vil pryde enhver væg. Metalskilt med teksten “her vogter jeg” Er et super flot skilt som har en hvis klasse over sig med sin enkelthed.

Charlotte Lindegaard

Flot design, fine detaljer. Blev så glad for vinterudgaven, at jeg ikke var er øjeblik i tvivl om at jeg også skulle ha’ sommer udgaven.
Et smukt minde om hunde, der ikke længere er i blandt os ❤️

Charlotte Liebach