Alle juleuroer

Hunde

Katte

Heste

Andre dyr

Din race?

Vi elsker at designe hundemotiver

… Og er også klar til at designe din race

Vi må erkende at der i dag findes mere end 400 hunderacer, og lige så mange heste- og katte racer. Det er derfor vi kun fremviser “de mest solgte” racer på vores side, men det betyder ikke at din race ikke er klar, eller kan laves.

Vi designer ofte nye racer, især efter kunde henvendelser, for vi synes enhver dyreejer burde have lov at fremvise sin race med stolthed – også i sit hjem, især til jul.

Der er noget helt unikt i at fremvise sin race, og sin bedste ven. Vi tilbyder derfor ikke kun at lave “generelle” racer, men også at gravere hundens navn eller dit kennel navn ind.

Alle vores juleuroer er designet af Sascha Flade, produceret på dansk metal værksted, slebet behandlet i Danmark og gravering foregår hos en professionel gravør, selvfølgelig også i Danmark. Uroerne er lavet af Rustfrit stål eller messing i 1,5 mm.

Hvert år producere vi ca. 2 gange. Vi producere ofte kun lige det antal der bestilles, og derfor er det en god ide at få bestilt i god tid. Vi kan nemlig sjældent tylle, når sidste produktion er kørt.

Mest populære juleuroer…

Se nogle af kundernes billeder…

Din race – vores passion.

Hos Zanzion, har vi specialiseret os i at designe unikke, sjove og flotte dekorationer med forskellige hunderacer. Tilsæt lidt pynt på hverdagens hjem med din yndlings hunderace.

 • Mindst 8 års holdbarhed

 • Tåler bilvask

 • Påsættes udvendigt

 • Hurtig & sikker levering

  PÅ JAGT EFTER NOGET TIL HUNDEN?

  SE VORES HUNDEARTIKLER

  Fordi din bedste ven, fortjener det bedste

  Hundebokse