Zanzion er en lille dansk virksomhed, der brænder for dekorationer, indretningsmomenter og design. Hos os ligger kvaliteten af vores produkter i topfokus, og denne går vi ikke på kompromis med. Det betyder, især for dig som køber, at du ikke vil modtage en såkaldt ”kinamodel” og vi står til ansvar for vores produkter med garanti. Alle vores produkter, og ligeledes materialet til produkterne, bliver i højeste grad miljøtestet inden udgivelse.

Dansk designer, og 95% danske produkter.
Jeg hedder Sascha Flade, født i 1991 og uddannet grafiker. Udover at være indehaveren af Zanzion, er jeg også designeren af vores produkter. Mine produkter bliver primært producere i Danmark, for at sikre en stabil og hurtig service, samt at undgå at masseproducere.

Vi laver også personlige ønsker…
Jeg udgår masseproducere, for at jeg kan tilbyde personlige tilpasninger og ønsker i produkterne, som f.eks. ”hundens velkomst.” Selvfølgelig har vi et bredt sortiment af generelle streamers, billeder og andre dekorationer, som vi så vidt muligt, sørger for at have en lille portion af på lager.

Mit motto er: Intet er umuligt. Så hvis du går med et ønske, så lad os tage en snak sammen.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde dig den bedste kvalitet til den billigste pris.