Pynt til dit hjem, med din yndlingsrace.

Skal dit hjem have lidt pynt, med din yndlingsrace? Vi tilbyder blandt andet vægure, pyntegenstande – også sæsonpræget, udendørs skilte og billeder. Har vi ikke lavet din race endnu? Så tag kontakt til os, så vi kan få din race med i vores sortiment.

Uroer

Vægure

Skilte

Billeder

VORES MEST POPULÆRE

Produkterne alle vores kunder elsker

PÅ JAGT EFTER NOGET TIL BILEN ELLER TRAILEREN?

SE VORES STREAMERS

KAN DU IKKE FINDE DIN RACE?

KONTAKT OS

Dansk eller EU produceret

Eget design – Fås kun her

Fri fragt på ordrer over 799 kr

Hurtig & sikker levering

SE PRODUKTERNE I LIVE

MØD OS HER

Det siger vores kunder…

Zanzion har jeg været stor fan af lige fra starten. Altid venlig og hurtig service. Alle boxe er fyldt med lækre ting og holdbart legetøj. Har fået den fineste uro med marsvin. En speciel bestilling som hurtigt blev sat i værk. Skilt som blev brugt som gave incl en box. De var meget begejstret. Har fået en plakat også. Nok det eneste sted hvor der aldrig har været noget at klage over uanset hvad jeg har bestilt. Og fedt med ting både til hund og ejer.

Diana Vendelborg

Juleuroen har et skønt og fantastisk design med mange flotte detaljer. Med et navn på skaber disse uroer et godt minde både om tidligere og nuværende hunde. Egentlig er det juleuroer men hos os hænger de året rundt under et maleri vi har fået lavet af vores hunde. Vægophængt ur med schæfer har et enkelt og flot design som vil pryde enhver væg. Metalskilt med teksten “her vogter jeg” Er et super flot skilt som har en hvis klasse over sig med sin enkelthed.

Charlotte Lindegaard

Flot design, fine detaljer. Blev så glad for vinterudgaven, at jeg ikke var er øjeblik i tvivl om at jeg også skulle ha’ sommer udgaven.
Et smukt minde om hunde, der ikke længere er i blandt os ❤️

Charlotte Liebach